Kingston DataTraveler R3.0 G2 (DTR30G2) usb-stick

Rubbertje beschermt data

0
Persberichten over het zoveelste nieuwe usb-geheugenstaafje slaan we doorgaans over, maar in het geval van de Kingston DataTraveler R3.0 G2 maken we graag een uitzondering… gewoon om een ietwat dubbelzinnig titel aan dit stuk te kunnen geven.

De Kingston DataTraveler R3.0 G2 heeft namelijk een rubberen omhulsel om de stick te beschermen tegen water- en stootschade. Deze robuuste usb-stick is bovendien echt waterdicht.

Het staafje weerstaat een uur lang aan waterinsijpeling op een diepte van 1 meter. Je kunt het dus in je zak laten terwijl je duikt, wandelt of skiet.

Kingston DataTraveler R3.0 Generation 2
Kingston DataTraveler R3.0 Generation 2

De DataTraveler R3.0 G2 heeft een usb 3.0-aansluiting en werkt daardoor snel. Lezen kan met een maximale snelheid van 120 MB/s. Schrijven gebeurt aan maximaal 45 MB/s (25 MB/s voor de 16 GB versie).

Dat is acht keer sneller dan het gemiddelde usb 2.0-geheugenstaafje. Maar deze stick kan natuurlijk ook worden gebruik op tragere 2.0-poorten.

Deze stick kun je verkrijgen in capaciteiten van 16 GB, 32 GB en 64 GB.

Kingston geeft vijf jaar garantie op de DataTraveler R3.0 G2. De 16 GB versie kost gemiddeld €17,99. Voor de 64 GB versie betaal je gemiddeld €39,99.

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.