Marmitek IPTV PLC 650 homeplug adapter

Homeplug voor HD multimediastreams

4
Specialist in audio- en videoproducten voor thuisgebruikers Marmitek pakt uit met een homeplug die geoptimaliseerd is voor HD-multimediastreams. De Marmitek IPTV PLC 650 filtert storingen van andere elektrische apparaten en zou daarom beter presteren dan andere powerline-adapters.

De Marmitek IPTV PLC 650 homeplug-adapter gebruikt Homeplug AV2 Smartlink-technologie om HD-streams over het stroomnetwerk te versturen via niet alleen de fase- en nuldraad, maar ook de aardedraad in het stopcontact. Volgens Marmitek levert dat een betere doorvoersnelheid en tot 50% extra bereik op.

Marmitek IPTV PLC 650 homeplug
Marmitek IPTV PLC 650 homeplug

De IPTV PLC 650 is tevens voorzien van een speciale filter die verstoringen van andere elektrische apparaten zoals dimmers, opladers of cfl-verlichting uitschakelt voor nog betere netwerk- en streamingprestaties over het stroomnet in huis.

De ingebouwde Parameterized Quality of Service (PQoS) software maakt onderscheid tussen dataverkeer voor video, spraak en gaming en optimaliseert de werking van de stekker voor een van deze types dataverkeer.

De IPTV PLC 650 werkt op alle fases in en om de woning. De stekker heeft ook een doordrukstekker zodat het stopcontact waarin je hem steekt in gebruik kan blijven.

Je kunt tot 64 van deze stekkers op hetzelfde stroomnet gebruiken. De Marmitek IPTV PLC 650 kost €119,95 per paar.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

4 REACTIES

  1. Aha, oké, ik heb je vraag dan niet goed begrepen. De hogere snelheid ga je dan idd. niet halen, maar 1 videostream zou toch haalbaar moeten zijn. Het hangt echt van de bedrading af, uitproberen is de boodschap. Maar daar heb je deze duurdere stekker idd niet voor nodig.

  2. In woon- en slaapkamers beschik je meestal niet over randaarde. Werkt een homeplug met AV2 dan nog steeds beter en sneller dan de voorgaande standaard of zijn de verschillen dan miniem?

      • Bedankt Jozef voor je snelle reactie.
        Devolo 650+ meldt expliciet dat ze gebruik maken van een aardedraad. Volgens tests zou deze zonder aardedraad terugvallen op SIMO techniek. Marmitek gebruikt dezelfde 650-verwijzing als Devolo. Vandaar mijn twijfel of een 500 of 200 niet exact hetzelfde resultaat oplevert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.