Lichtgewicht Android-tablets met multimediafuncties

0
29
Samsung introduceert de Galaxy Tab4, de vierde generatie van zijn Android-tablets voor consumenten. Ze zijn verkrijgbaar met schermen van 7-, 8- en 10-inch die geoptimaliseerd zijn voor het bekijken van video’s en het spelen van games. Gezinnen kunnen multimedia-inhoud eenvoudig delen onder elkaar of met vrienden of familie via Group Play en Samsung Link.

De vierde generatie Samsung Galaxy Tab4 Android-tablet die begin april werden aangekondigd, verschijnen in de komende weken in onze winkels. Het 10.1-inch model weegt 487 g en is nu al verkrijgbaar voor een adviesprijs van €349 voor het WiFi-model en €469 voor het 4G-model.

Het 7-inch model, dat 276 g weegt, volgt in mei voor een adviesprijs van €199 (alleen WiFi). In juni is het dan de beurt aan het 8-inch model van 320 g, dat €269 kost voor de WiFi-versie en €389 voor de 4G-versie.

De Galaxy Tab4 tablets hebben een 1,2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 400 SoC met 1,5 GB werkgeheugen. Ze draaien Android 4.4.2 ‘KitkKat’ met daarbovenop Samsung’s eigen TouchWiz UX interface en eigen Samsung apps zoals Smart Remote, Multi-Windows, Group Play, All Share Play, S Translator en S Voice.

Samsung Galaxy Tab4 10.1 (SM-T530)

Samsung Galaxy Tab4 10.1 (SM-T530) (© ; licentie: )

De drie modellen hebben een wxga tft-scherm met brede kijkhoek en een resolutie van 1280 x 800 pixels en afhankelijk van het model en de prijs 8, 16 of 32 GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met behulp van een microsd-geheugenkaartje.

Op de voorkant zit een 1,3-megapixel webcam, terwijl op de achterkant een 3-megapixel autofocuscamera aanwezig is. Een led-flash ontbreekt evenwel. Je kunt deze tablets in wit of zwart verkrijgen.

Via Group Play kun je muziek, documenten en games met vrienden in echte tijd delen en spelen. Via Samsung Link kun je multimedia-inhoud delen met en spelen op andere slimme apparaten in huis, zoals Samsung-televisies.

De volledige specificaties van de Galayx Tab4-tablets vind je in deze pdf: Samsung GalaxyTab4 Series specs.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelProfessionele beeldschermen met miljard kleuren
Volgend artikelCompacte digitale camera met Android-besturing
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.