Enterprise-printers met paginabrede inkttechnologie

0
83
HP introduceert de eerste Enterprise-printers met page wide array (pwa) inkjettechnologie. De HP Officejet Enterprise Color MFP X585 en de HP Officejet Enterprise Color X555 hebben een paginabrede vaste inkjetprintkop. Ze printen volgens HP tot 2x sneller dan een laserprinter, tegen de helft van de kosten per pagina.

Begin dit jaar testten we de HP Officejet Pro X576dw, een inkjetprinter met vaste en paginabrede printkop bedoeld voor de kmo/mkb-markt.

HP introduceert zijn pwa-inkjettechnologie nu ook in apparaten die bedoeld zijn voor de Enterprise-markt: de HP Officejet Enterprise Color MFP X585 en de HP Officejet Enterprise Color X555.

Officejet Pro X Series Enterprise

(© ; licentie: )

Beide apparaten drukken af met een snelheid tot 70 pagina’s per minuut. De printresolutie bedraagt 1200 x 1200 dpi in zwartwit en 2400 x 1200 dpi in kleur, in beide gevallen geoptimaliseerd op basis van 600 x 600 dpi input. Het aanbevolen maandelijkse paginavolume voor deze apparaten is 2.000 à 6.000 pagina’s.

Het maandelijkse scanvolume voor de mfp-uitvoering ligt tussen 6.250 en 10.500 pagina’s voor de gewone versies (X585dn en X585f) en tussen 26.750 en 44.500 pagina’s voor de “Flow”-versie X587z.

Zowel de mfp als de printer ondersteunen de nieuwste HP LaserJet FutureSmart firmware en het HP Open Extensibility Platform (OXP). Dit maakt ze geschikt voor enterprise-oplossingen als HP Access Control en HP Capture & Route. Die functies kan men trouwens eenvoudig bereiken via een sneltoets op het apparaat.

De HP Officejet Enterprise Color MFP X585 is verkrijgbaar vanaf €2219. De HP X555 is verkrijgbaar vanaf €699. Beide apparaten komen in april op de markt.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDunste en lichtste systeemcamera met WiFi en NFC
Volgend artikelHeadset voor kantoor en mobiel gebruik
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.