Universele Bluetooth-muziekontvanger voor je hifi-installatie

0
46
Marmitek introduceert de BoomBoom 80, een klein kastje waarmee je elke hifi-installatie omtovert in een Bluetooth-muziekontvanger.

De Marmitek BoomBoom 80 maakt elke audio-installatie geschikt om muziek draadloos via Bluetooth te streamen volgens het Bluetooth 3.0 A2DP/IOPT stereo-profiel met SBC codec.

Het kleine antracietkleurige kastje werkt met elke telefoon of computer met Bluetooth en stuurt het audiosignaal draadloos door naar elke muziekinstallatie met aux-in, line-in of mp3-link aansluiting. Het werkt tot 10 meter afstand voor een “Classe 2” bron en tot 15 meter afstand voor een “Classe 1” bron.

Marmitek BoomBoom 80

Marmitek BoomBoom 80 (© ; licentie: )

De BoomBoom 80 heeft ook een nfc-chip, zodat je je nfc-capabele smartphone of tablet direct kunt koppelen door er gewoon even mee over de BoomBoom te bewegen. Zonder nfc dien je de BoomBoom 80 aan je smartphone, computer of tablet te koppelen via de gebruikelijke Bluetooth “pairing”. Je kunt tot acht apparaten paren aan de BoomBoom 80.

Het kastje betrekt zijn stroom via usb. Een usb-netvoeding wordt meegeleverd, maar als je versterker een usb-aansluiting heeft kun je mogelijk ook daar de stroom van betrekken. Ook de nodige audiokabels worden standaard meegeleverd.

De Marmitek BoomBoom 80 kost €35,95.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare smartphone met 4G
Volgend artikelLaptop zonder aanraken bedienen dankzij ingebouwde Leap Motion controller
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.