Wireless-AC router maakt cloud-opslag van aangesloten usb-schijf

0
53
De D-Link Wireless-AC 750 Router DIR-816L tovert elke aangesloten usb-schijf om in een beveiligde cloud-opslagruimte die je overal kunt gebruiken.

De mydlink SharePort van de nieuwe D-Link Wireless-AC Router DIR-816L maakt een persoonlijke cloud-opslag van op de router aangesloten usb-opslagapparatuur. Je kunt dan op afstand aan je documenten, films, foto’s en muziek.

Dat kan ook met de gratis mobiele apps voor Apple- en Android-smartphones en -tablets. Die laten zelfs toe om muziek rechtstreeks te streamen naar het mobiele apparaat.

Ouders kunnen met de gratis apps in de gaten houden welke websites hun kinderen bezoeken en die op afstand blokkeren indien nodig.

De D-Link DIR-816L router heeft een ingebouwde firewall die ongeoorloofde toegang van buitenaf blokkeert.

D-Link DIR-816L router

D-Link DIR-816L router (© ; licentie: )

Deze dualband router met twee externe antennes ondersteunt gelijktijdig verkeer in de Wireless-N en snellere Wireless-AC frequentiebanden. De DIR-816L ondersteunt AC-snelheden tot 750 Mbit/s in de 5 GHz frequentieband.

De Ethernet-poorten en de internet (wan)-poort werken maximaal aan 100 Mbit/s of Fast Ethernet-snelheid.

Dit is dus niet de allersnelste Wireless-AC router met gigabit-poorten en 1300 Mbit/s AC-snelheid, maar de DIR-816L kost ook maar €65.

Vorig artikelDocumenten en voorwerpen contactvrij scannen
Volgend artikelKleine, veelkleurige Bluetooth-speakers die je draadloos koppelt voor stereogeluid
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.