HD-bewakingscamera detecteert lichaamswarmte

0
99
Eminent introduceert een draadloze bewakingscamera met dag- en nachtlens en ingebouwde bewegings- en temperatuursensoren. De Easy Pro View HD IP Camera EM6250HD is ook geschikt als babyfoon.

De Eminent Easy Pro View HD IP Camera EM6250HD ip-camera schakelt automatisch over tussen dag- en nachtzicht en geeft volgens de fabrikant in alle omstandigheden duidelijke hd-beelden (1280 x 800 pixels). Met de infrarood-led ingeschakeld kan deze camera beelden tot op tien meter maken bij nul lux.

Je koppelt deze bewakingscamera aan je netwerk via een Ethernet-kabel of draadloos via een Wirless-B/G/N-verbinding tot maximaal 150 Mbit/s.

De pir-sensor van deze camera detecteert niet alleen bewegingen, maar ook lichaamswarmte tot op zeven meter afstand en over een gezichtsveld van 90 graden. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van detecties. Bij een alarm begint de camera vijf seconden voor het alarm beelden op te nemen op het optioneel te installeren sd-geheugenkaartje. Tegelijk stuurt de EM6250HD een alarmmelding via bijvoorbeeld e-mail.

Eminentem 6250hd

Eminentem 6250hd (© ; licentie: )

Via de interne microfoon kun je op afstand luisteren naar geluiden in de kamer waar de camera is opgesteld. De EM6250HD heeft ook een ingebouwde luidspreker, zodat je op afstand een alarmtoon kunt uitsturen. Ook is het mogelijk te spreken tegen de inbreker of de baby die je met deze camera bewaakt.

Als je hem als babyfoon gebruikt heeft deze bewakingscamera nog een interessante optie, namelijk de mogelijkheid om een alarm in te stellen als de temperatuur in de kamer onder of boven een bepaalde limiet valt.

Via de gratis Easy View Pro app voor Apple- en Android-smartphones en -tablets kun je overal de beelden van de EM6250HD bekijken.

De EM6250HD kost €144. Eminent geeft vijf jaar garantie op de Easy Pro View HD IP Camera EM6250HD. De volledige technische specificaties van de EM6250HD vind je op de website van Eminent.

Onderstaande video vat de functies van de EM6250HD samen.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNano-adapter voorziet Android-tablet van meer geheugen en aansluitingen
Volgend artikel28-inch monitor met 4K resolutie toont miljard kleuren
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.