Compacte mSata-versie van Samsungs 840 EVO ssd-serie

0
61
Samsung introduceert de 840 EVO mSATA (mini-Serial ATA) Solid State Drive (SSD)-serie die een compacter ontwerp heeft dan een 2,5-inch ssd.

De Samsung 840 EVO mSATA SSD lijn is een uitbreiding op het 840 EVO gamma, dat de fabrikant in juli introduceerde.

Het compacte mSATA ontwerp van de nieuwe serie ssd’s beslaat slechts 25% van de grootte van een 2,5-inch ssd, maar biedt wel dezelfde capaciteit en prestaties.

De nieuwe serie 840 EVO mSATA SSD maakt gebruik van Samsungs 128 GB NAND flashgeheugen. De serie is verkrijgbaar met opslagcapaciteiten van 120 GB, 250 GB, 500 GB en 1 TB. De 1 TB EVO mSATA SSD is 3,85 millimeter dik en weegt 8,5 gram. Volgens Samsung biedt de 1 TB ssd een leessnelheid van 540 MB/s en een schrijfsnelheid van 520 MB/s.

Samsung 840 EVO mSATA SSD

Samsung 840 EVO mSATA SSD (© ; licentie: )


Gebruikers kunnen data overzetten naar de nieuwe 840 EVO mSATA SSD met Samsungs Data Migration of Magician 4.3 software, die wordt meegeleverd met de ssd.

Prijs en beschikbaarheid
Samsung maakte de prijzen van de 840 EVO mSATA SSD lijn niet bekend. De 120 GB, 250 GB en 500 GB versies zouden deze maand verkrijgbaar zijn. De 1 TB mSATA SSD komt in januari uit.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelOuder instapmodel pc met nieuw besturingssysteem bij Aldi NL
Volgend artikelEerste Nokia Windows Phone smartphone met quad-core-processor
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.