Grotere dekking voor draadloze telefonie

0
38
AVM introduceert de FRITZ!DECT Repeater 100 die een verbeterde ontvangst en overdrachtsbereik voor DECT-radionetwerken mogelijk maakt.

Met de AVM FRITZ!DECT Repeater 100 kan je het bereik van gesprekken met een draadloze DECT-telefoon uitbreiden. In combinatie met een FRITZ!Box met een DECT-basisstation zijn telefoongesprekken van HD-kwaliteit, internetradio, podcasts en RSS-diensten over langere afstanden mogelijk.

AVM FRITZ!DECT Repeater 100

AVM FRITZ!DECT Repeater 100 (© ; licentie: )


De FRITZ!DECT Repeater 100 is uitgerust met een stopcontact voor het aansluiten van elektrische apparatuur. Je verliest zo geen stopcontact. De nieuwe DECT-repeater heeft twee LED-schakelaars. Met de DECT-schakelaar kan je de repeater bij het DECT-basisstation aan- en afmelden. Met de statusschakelaar kan je de LED’s van het apparaat in- en uitschakelen.

In combinatie met de FRITZ!Box zorgt de FRITZ!DECT Repeater 100 ervoor dat alle gesprekken die door de repeater worden doorgegeven afluisterveilig blijven. De DECT-encryptie is af fabriek ingesteld. Er kunnen zes DECT-repeaters en zes DECT-telefoons bij de FRITZ!Box worden aangemeld.

Prijs en beschikbaarheid
De AVM FRITZ!DECT Repeater 100 is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 79.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe Brother multifunctionals drukken af tot formaat A3
Volgend artikelOuder instapmodel pc met nieuw besturingssysteem bij Aldi NL
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.