QNAP Turbo NAS HS-210

Stille NAS dankzij ventilatorloos ontwerp van QNAP

0
QNAP introduceert een Network Attached Storage-systeem in een geluidloos ontwerp dat geschikt is voor gebruik in de woonkamer voor multimedia-entertainment.

De QNAP Turbo NAS HS-210 steekt in een compacte aluminium behuizing van geborsteld metaal en is geschikt voor twee harde schijven. De NAS heeft geen ventilator voor het afvoeren van hitte, maar een innovatief thermisch ontwerp voor een stille werking.

Qnap Turbo NAS HS-210
Qnap Turbo NAS HS-210

De QNAP HS-210 is ook milieuvriendelijk dankzij de energiebesparende functies waaronder de standby-modi van de harde schijven en de energiebeheeropties. De NAS is uitgerust met een 1,6 GHz CPU, 512 MB DDR3 RAM, twee USB 3.0-aansluitingen, twee USB 2.0-aansluitingen en één Gigabit LAN-poort.

De QNAP Turbo NAS HS-210 maakt gebruik van het QTS 4.1 besturingssysteem. De geluidloze NAS is geschikt als mediahub voor de woonkamer. Met Photo Station, Music Station en Video Station kan je al je foto-, muziek- en videobestanden archiveren, beheren en delen. De NAS ondersteunt DLNA en Apple’s AirPlay. Via het App Center van QNAP kan je de toepasingen van de HS-210 nog uitbreiden.

Prijs en beschikbaarheid
De QNAP Turbo NAS HS-210 is al beschikbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van € 259.

Foto van QNAP
Website: QNAP
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.