Schaalbare NAS-server voor montage in serverracks

0
39
Synology breidt de RackStation NAS-serie uit met een model dat plaats biedt voor vier harde schijven en dat geschikt is voor montage in een serverrack.

De Synology RackStation RS814 is een schaalbare NAS-server bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen en ontworpen voor montage in serverracks. De nieuwe NAS heeft vier sleuven voor harde schijven voor een maximale opslagcapaciteit van 16 TB. Met de Synology RX410 uitbreidingsunit is de opslagcapaciteit uit te breiden tot 32 TB.

Synology RackStation RS814

Synology RackStation RS814 (© ; licentie: )

De Synology RS814 is uitgerust met een 1,33 GHz processor en 1 GB RAM. De RackStation NAS levert volgens de fabrikant een gemiddelde schrijfsnelheid van 135 MB/s en een leessnelheid van 211 MB/s in RAID 5-configuraties in een Windows-omgeving.

De Synology RS814 is uitgerust met een nieuwe hardware encryption engine, waardoor de lees- en schrijfsnelheden van bestanden die zijn versleuteld met AES 256-bit encryptie tot 60 percent hoger liggen ten opzichte van zijn voorganger (RS812).

De RS814 is uitgerust met twee USB 3.0-aansluitingen en een eSata-poort. De NAS heeft ook twee Gigabit-ethernetaansluitingen. Indien een van deze poorten uitvalt, kunnen de verbindingstaken automatisch worden overgenomen door de tweede. De RS814 draait op het DiskStation Manager (DSM) 4.3 besturingssysteem

Prijs en beschikbaarheid
De Synology RackStation RS814 is al leverbaar en heeft een adviesprijs van € 450 (excl. BTW).

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSSD en harde schijf gecombineerd in WD dual drive
Volgend artikelRocki maakt al je luidsprekers draadloos
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.