Slanke Bluetooth soundbar van Teufel

0
96
Teufel lanceert een Cinebar soundbar in een slank ontwerp die vergezeld gaat van een draadloze subwoofer.

De Teufel Cinebar 11 is een soundbar die geschikt is voor ruimtes tot 20 m². De slanke speakerbar is slechts 5,4 cm hoog (afm. 95 (B) x 7 (D) x 5,40 (H) cm). Je kan de Cinebar 11 op het meegeleverde voetje onder de tv plaatsen of hem met de geïntegreerde muurbeugel aan de wand bevestigen.

Teufel Cinebar 11

Teufel Cinebar 11 (© ; licentie: )

De Teufel Cinebar 11 speakerbar heeft acht luidsprekers: twee tweeters en zes midrange drivers. Ze biedt een vermogen van vermogen van 80 watt. Het systeem wordt geleverd met een subwoofer die het signaal draadloos van de Cinebar 11 ontvangt en vermogen biedt van 60 watt. De subwoofer kan liggend of staand worden gepositioneerd. Het systeem biedt virtueel 5.1 surround sound.

De Cinebar 11 is uitgerust met twee HDMI-aansluitingen en een optische ingang. De soundbar is ook uitgerust met Bluetooth technologie om draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone of tablet.

Prijs en beschikbaarheid
Het Teufel Cinebar 11 Bluetooth luidsprekersysteem is vanaf begin december 2013 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 399,99 en kan je nu al bestellen op de website van Teufel.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikeliOS mobiele gamecontroller met geïntegreerde batterij verhoogt spelplezier
Volgend artikelReis door Midden-aarde in nieuw Google Chrome experiment
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.