iOS mobiele gamecontroller met geïntegreerde batterij verhoogt spelplezier

0
46
Logitech introduceert een mobiele gamecontroller voor iPhone en iPod touch die ook de autonomie van de mobiele toestellen vergroot dankzij de geïntegreerde batterij.

De Logitech PowerShell Controller + Battery is geschikt voor de iPhone 5s, iPhone 5 en iPod touch (5e generatie). De nieuwe gamecontroller maakt het mogelijk om het volledige scherm te gebruiken bij gamen op de iPhone of iPod touch. De analoge knoppen laten acties toe zoals je die van een console gewend bent.

Logitech PowerShell Controller + Battery

(© ; licentie: )

Ook wanneer de iPhone of iPod touch in de controller zit, heb je volledige toegang tot de aan- en uitknop, het volume, de camera, de speakers, de hoofdtelefoonaansluiting.

De Logitech PowerShell Controller + Battery heeft tevens een 1500 mAh batterij die de batterijcapaciteit van de iPhone of iPod touch vergroot. Beide batterijen kunnen worden opgeladen zonder de smartphone of mediaspeler uit de controller te halen.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech PowerShell Controller + Battery is vanaf december 2013 beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 99,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSmartwatch van chipfabrikant Qualcomm
Volgend artikelSlanke Bluetooth soundbar van Teufel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.