Planten verzorgen met Bluetooth sensor en app van Parrot

0
48
Parrot lanceert zijn eerste sensor waarmee je de groei van planten kan controleren dankzij draadloze Bluetooth Smart-technologie en speciale software.

De Parrot Flower Power is een Bluetooth sensor voor de het verzorgen van planten. De draadloze sensor kan je zowel voor bloempotten gebruiken als in de tuin. De Flower Power houdt vier criteria in de gaten: vochtigheid, voedingsstoffen, omgevingstemperatuur en licht.

Parrot Flower Power

Parrot Flower Power (© ; licentie: )


De Parrot Flower Power is weerbestendig en dien je naast de plant in een pot of in de grond te steken. De sensor meet continu de vier parameters die essentieel zijn voor de groei en de gezondheid van de plant.

De Parrot Flower Power registreert elke 15 minuten de gegevens in het flashgeheugen en verzendt ze met behulp van Bluetooth Smart naar de gratis Flower Power app op uw smartphone of tablet. De app geeft informatie en adviezen over de verzorging van planten. Ook kan je met de app meer te weten komen over meer dan 6000 planten, bomen en groenten.

Prijs en beschikbaarheid
De Parrot Flower Power Bluetooth sensor is verkrijgbaar vanaf november 2013 voor een adviesverkoopprijs van € 49.

Foto van Parrot
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLenovo tablets met aanpasbare standaard en lange batterijduur
Volgend artikelLG en Google lanceren Nexus 5 met Android 4.4 KitKat
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.