Lenovo kondigt 8-inch tablet aan met Windows 8.1

0
29
Lenovo lanceert met de Miix2 8 een 8-inch Windows 8.1 tablet die is draait op een quad-core processor en waarop Windows Office software al geïnstalleerd is.

Acer kondigde eerder al een 8-inch tablet met Windows 8.1 aan. Ook Lenovo brengt een 8-inch (20,32 cm) tablet op de markt met de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft. De Miix2 is uitgerust met een Intel Bay Trail-T Quad Core processor, gebaseerd op Intels Atom architectuur met geïntegreerde Intel HD Graphics met Clear Video HD technologie.

Lenovo Miix 2

Lenovo Miix 2 (© ; licentie: )

Het 8-inch 10-punts multi-touch IPS lcd-scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels en een 178-graden kijkhoek. Op de voorzijde heeft de Lenovo Miix2 8 een 2 megapixel webcam en op de achterzijde een 8 megapixel camera. De tablet is verkrijgbaar met tot 64 GB intern geheugen dat uitbreidbaar is tot 128 GB via microSD geheugenkaartjes.

De Miix2 8 is als optie verkrijgbaar met 3G connectiviteit en met een optionele stylus om te schetsen en notities te maken. Ook een afneembare cover die dienst kan doen als standaard is een optie. Microsoft Office Home & Student 2013 is al vooraf geïnstalleerd op de tablet die 8,35 mm dik is en 350 gram weegt.

Prijsn en beschikbaarheid
De Lenovo Miix2 Windows 8.1 tablet heeft een adviesprijs vanaf € 329. Het model zonder 3G ondersteuning is beschikbaar vanaf november 2013. Het model met 3G ondersteuning is beschikbaar vanaf december 2013.

Foto van Lenovo
Website: Lenovo België
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel8-inch Acer tablet met Windows 8.1 aangekondigd
Volgend artikel8-inch Android tablet met Full HD-scherm van LG
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.