Sharp XLHF202 en XLHF203PHT Bluetooth NFC muzieksystemen

Draadloze HiFi-systemen met NFC-functionaliteit van Sharp

0
Sharp brengt twee draadloze HiFi-systemen op de markt waarmee je draadloos muziek kan afspelen vanaf ieder Bluetooth-apparaat door middel van NFC-tags.

De Sharp XLHF202 en XLHF302PHT zijn nieuwe muzieksystemen die one-touch NFC ondersteunen. Vanaf elk apparaat dat Bluetooth ondersteunt kan je draadloos muziek streamen naar deze HiFi-systemen. Je kan een verbinding maken door het bronapparaat kort tegen de aparte NFC-tags te houden.

Sharp XLHF302PH
Sharp XLHF302PH

Sharp levert bij de XLHF202 en XLHF302PHT twee Sharp NFC-tags. Die kan je overal in de kamer plaatsen tot 10 meter afstand van de HiFi-set. Je hoeft enkel contact te maken met de tag en niet met de HiFi-set zelf om muziek te streamen. Ook kan je met de systemen cd’s of mp3’s beluisteren of via de RDS FM-tuner naar de radio luisteren.

Beide muzieksystemen hebben een 2 x 50 watt RMS digitale versterker. Ze zijn uitgerust met soft dome tweeters van 2,5 cm. De XLHF202 heeft woofer speakers van 12 cm, terwijl het premium systeem, de XLHF302PHT, de hoogste geluidskwaliteit biedt door het houteffect van zijn 13 cm woofer speakers.

De XLHF202 en XLHF302PHT zijn uitgerust met een Lightning Dock om muziek te luisteren vanaf een iPhone of iPod terwijl deze wordt opgeladen. Een USB-poort op de HiFi-systemen biedt ook mogelijkheden voor aansluiting met andere audioapparaten. Sharp levert een pianozwarte iPad-standaard bij beide systemen om de iPad te ondersteunen wanneer deze via de USB-poort is aangesloten.

Prijs en beschikbaarheid
De Sharp XLHF202 en XLHF203PHT muzieksystemen zijn al verkrijgbaar en hebben een adviesverkoopprijs van respectievelijk € 199 en € 249.

Foto van Sharp
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.