Acer lanceert 11-inch Chromebook

0
45
De Acer C720 Chromebook is een goedkope 11,6-inch laptop die het Chrome OS besturingssysteem van Google gebruikt dat volledig online functioneert.

De nieuwe Chromebook van Acer gebruikt een Intel Celeron 2955U processor gebaseerd op Intels Haswell micro-architectuur. De Acer C720 Chromebook is 30 percent dunner en lichter dan dan de vorige generatie.

Acer C720 Chromebook

Acer C720 Chromebook (© ; licentie: )

De Acer C720 Chromebook heeft een 11,6-inch (29,46 cm) mat antiglare ComfyView HD beeldscherm (1366 x 768 pixels) dat ook buiten in zonlicht te gebruiken is volgens de fabrikant. De laptop is uitgerust met een 16 GB Solid State Drive.

De Acer C720 Chromebook heeft een USB 3.0-, een USB 2.0- en een HDMI-poort, evenals een SD geheugenkaartlezer (tot 32 GB). Ook een HD webcam behoort tot de uitrusting. De nieuwe Chromebook van Acer ondersteunt WiFi 802.11a/b/g/n.

De Acer C720 Chromebook start in minder dan zeven seconden op en biedt een autonomie tot 8,5 uur volgens Acer. Het Chrome OS besturingssysteem wordt automatisch bijgewerkt. De laptop heeft verschillende beveiligingsfuncties waaronder data-encryptie. IT-beheerders kunnen Chromebooks ook van op afstand beheren.

Documenten en andere bestanden worden opgeslagen in de cloud. Gebruikers krijgen twee jaar lang gratis 100 GB opslag op Google Drive. De Acer C720 Chromebook is 19,05 mm dik en weegt 1,3 kg.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer C720 Chromebook zal eind oktober beschikbaar zijn voor een adviesprijs die start vanaf € 249.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGunstig geprijsde HP instaplaptop met touchscherm
Volgend artikelDraadloze HiFi-systemen met NFC-functionaliteit van Sharp
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.