Nieuwe serie zakelijke laptops van Toshiba

0
Toshiba introduceert in de nieuwe Z-serie zakelijke laptops drie modellen in een identiek ontwerp, met een hoge autonomie en met geavanceerde beveiligingsfuncties.

De Toshiba Portégé Z30, Tecra Z40 en Tecra Z50 zijn nieuwe laptops voor zakelijk gebruik. Ze hebben een licht magnesium chassis dat voorzien is van een honingraatstructuur om het ontwerp te versterken. De Z-serie is verkrijgbaar met vierde generatie Intel Core-processoren.

Toshiba Portégé Z30

Toshiba Portégé Z30 (© ; licentie: )


De Portégé Z30 steekt in een dunne (17,9 mm) en draagbare behuizing (1,2 kg) en is uitgerust met een 13,3-inch (33,8 cm) niet-reflecterend HD-beeldscherm. Een uitvoering met aanraakscherm is verkrijgbaar als optie. De laptop is verkrijgbaar met een ssd met een maximale opslagcapaciteit van 512 GB. De batterij zou goed zijn voor een autonomie tot 12 uur.

De Tecra Z40 heeft een behuizing die 20,4 mm dik is en 1,47 kg weegt. Het niet-reflecterend HD of HD+-beeldschermscherm heeft een diagonaal van 14,1-inch (35,6 cm). De batterij zou goed zijn voor een autonomie tot 9 uur.

De Tecra Z50 heeft een niet-reflecterend Full HD- of HD-beeldscherm met een diagonaal van 15,6-inch (39,6 cm). Deze laptop weegt 1,79 kg. De Tecra Z50 heeft een numeriek toetsenbord. De autonomie van de batterij werd niet meegedeeld.

Beide Tecra’s kan je kopen met naar keuze een harde schijf tot 500 GB (7200 rpm), tot 500 GB hybride drive of 512 GB mSATA SSD (en geselecteerde modellen met Self Encrypting Drives (SED).

Alle modellen uit de Z-serie beschikken over beveiligingsfuncties, zoals de Trusted Platform Module (TPM), die de veiligheid van lokaal opgeslagen bedrijfskritische gegevens waarborgt. Dankzij Intels Active Management Technology (AMT) kan de IT-afdeling de laptops op afstand monitoren, onderhouden en upgraden. Elk model is ook standaard uitgerust met een vingerafdruklezer.

Beschikbaarheid en prijzen
De laptops uit de nieuwe Z-serie van Toshiba zijn leverbaar vanaf eind oktober (de Tecra Z50 vanaf december) voor een adviesprijs vanaf € 799 excl. BTW.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.