Dell lanceert 8-inch en 11-inch Windows 8.1 tablet

0
26
Dell kondigt in de nieuwe Venue Pro productlijn een 8-inch en een 11-inch Windows 8.1 tablet aan.

De Dell Venue 8 Pro en Dell Venue 11 Pro zullen verkrijgbaar zijn met Windows 8.1 als besturingssysteem. De 8-inch (20,32 cm) Venue 8 Pro is uitgerust met een HD IPS scherm (1280 x 720 pixels). De 10,8-inch (27,43 cm) Venue 11 Pro heeft een Full HD IPS scherm (1920 x 1080 pixels).

Dell Venue 11 Pro

Dell Venue 11 Pro (© ; licentie: )


Dell levert de Venue Pro tablets ook met een optionele Dell Active Stylus voor het maken van tekeningen of notities. De Venue Pro 11 kan je kopen met verschillende toetsenborden: naast een volwaardig toetsenbord is er het slim keyboard dat ook als cover voor de tablet kan dienen en het mobile keyboard dat is uitgerust met een ingebouwde batterij. Ook biedt Dell een Tablet Desktop Dock voor gebruik op het bureau met USB 3.0- en monitoraansluitingen.

De Dell Venue 8 Pro en Dell Venue 11 Pro beschikken over de nieuwe Intel Atom quad-core Baytrail processors. De Venue 11 Pro is ook leverbaar met Intel Core i3 en i5 processoren van de vierde generatie en vPro voor betere beheerbaarheid. De batterij van de Venue 11 Pro is vervangbaar.

Prijs en beschikbaarheid
De Dell Venue 11 Pro is vanaf 19 november verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf € 411 exclusief BTW. De Dell Venue 8 Pro is verkrijgbaar vanaf 30 december. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelDuo A4 kleurenmultifunctionals van Sharp
Volgend artikelJe WiFi-netwerk stabiel versterken via het stopcontact
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.