Sharp MX-C300W en MX-C250F kleurenmultifunctionals

Duo A4 kleurenmultifunctionals van Sharp

0
Sharp brengt twee nieuwe multifunctionele A4 kleurenprinters voor kleine kantooromgevingen op de markt.

De Sharp MX-C300W en MX-C250F zijn nieuwe 4-in-1 multifunctionele printers voor kleine en middelgrote bedrijven of afdelingen. De toestellen bieden printen, kopiëren, scannen en G3 faxen in een compact ontwerp.

Sharp MX-C300W
Sharp MX-C300W

De MX-C300W print met een snelheid van 30 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en kleur. De MX-C250F print met een snelheid van 25 ppm. Beide multifunctionals ondersteunen automatisch duplex printen.

De Sharp MX-C300W en MX-C250F zijn uitgerust met een vijfregelig LCD-paneel met programmeerbare functieknoppen. Op de voorzijde is een USB-poort geïntegreerd voor het scannen naar een USB-geheugen en het direct printen vanaf een USB-medium.

Beide multifunctionals zijn uitgerust met een netwerkaansluiting. De beveiliging wordt geregeld door middel van een persoonlijke toegangscode bestaande uit vijf karakters en met behulp van IPsec-technologie, die data versleutelt en voorkomt dat de printer data uitwisselt met gebruikers die zich niet geïdentificeerd hebben.

De MX-C300W is ook uitgerust met Wireless LAN om de multifunctional te verbinden met een draadloos netwerk. Ook beschikt het toestel over een draadloos access point, zodat de printer gebruikt kan worden voor het printen of scannen vanaf mobiele apparatuur, die niet op het bedrijfsnetwerk zijn aangesloten.

Prijs en beschikbaarheid
De prijzen en beschikbaarheid van de Sharp MX-C300W en MX-C250F kleurenmultifunctionals werden niet meegedeeld.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.