Synology RackStation RS214 NAS

Twee-schijven NAS voor rack-montage van Synology

0
Synology introduceert in de RackStation serie een Network Attached Storage-syssteem voor twee harde schijven dat ontworpen is voor montage in serverracks.

De Synology RackStation RS214 is een NAS voor rack-montage die is uitgerust met twee sleuven voor harde schijven met een capaciteit tot 8 TB (2 x 4 TB). De RS213 draait op een 1,2 GHz processor en 512 MB DDR3 systeemgeheugen.

Synology RackStation RS214
Synology RackStation RS214

Volgens de fabrikant behaalt de RackStation RS214 een gemiddelde schrijfsnelheid van 70 MB/sec bij RAID 1 in een Windows-omgeving. De gemiddelde leessnelheid in deze configuratie bedraagt 160 MB/sec.

De nieuwe RackStation NAS heeft twee USB 3.0-poorten, naast twee USB 2.0-poorten en een eSATA-poort. Ook heeft deze NAS twee aparte LAN-poorten. Bij uitval van de ene poort kunnen de verbindingstaken automatisch worden overgenomen door de tweede.

De RackStation RS214 heeft een compact design met een diepte van 12 inch (30,48 cm). Daardoor past de NAS zonder speciale montagekits in een rack met twee staanders of in een aan de muur gemonteerd rack.

Net als alle Synology RackStations en DiskStations gebruikt de RS124 het DiskStation Manager 4.3 NAS-besturingssysteem.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology RackStation RS214 NAS heeft een adviesprijs van € 345 exclusief btw.

Foto van Synology
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.