Draadloze oortelefoon met oplaadetui van Plantronics

0
30
Plantronics introduceert met de BackBeat GO 2 een nieuwe versie van de stereo oortjes die draadloos verbinden met een mobiel apparaat dankzij Bluetooth-technologie.

De Plantronics BackBeat GO 2 heeft een geïntegreerde regelmodule waarmee je snel kan schakelen tussen het luisteren naar muziek, het bekijken van video’s en het voeren van telefoongesprekken. De oortjes maken via Bluetooth-technologie verbinding met je smartphone, tablet of muziekspeler om het geluid te streamen.

Plantronics Backbeat Go 2 met oplaadetui

Plantronics Backbeat Go 2 met oplaadetui (© ; licentie: )

Bij het nieuwe model van de BackBeat GO stereo oortjes heeft Plantronics het energiebeheer verbeterd voor meer luister- en spreektijd. Ook introduceert het de DeepSleep slaapstand om de batterij te sparen. Je kan tot 5 uur lang bellen of 4,5 uur lang genieten van muziek of films.

Plantronics levert ook een versie met een oplaadetui waarin je de BackBeat Go 2 kan opbergen en waarmee je de oortjes ook kan opladen. Met een volledig opgeladen etui bedraagt de luistertijd 14,5 uur. Na 20 minuten aansluiten op het oplaadetui krijg je er een uur luistertijd bij.

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics BackBeat GO 2 + oplaadetui is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 99. De BackBeat GO 2 is ook verkrijgbaar zonder oplaadetui voor € 89 in zwarte of witte uitvoering.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLoop eens binnen bij CERN en bezoek deeltjesversneller
Volgend artikelTwee-schijven NAS voor rack-montage van Synology
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.