Nieuwe generatie WD My Book externe harde schijven

0
70
WD lanceert een nieuwe My Book productlijn externe harde schijven met een opslagcapaciteit tot 4 TB en met betere gegevensbescherming.

In de nieuwe My Book lijn biedt WD externe harde schijven met een opslagcapaciteit met 2 TB, 3 TB en 4 TB. De producten zijn uitgerust met een USB 3.0-aansluiting.

WD MyBook

WD MyBook (© ; licentie: )


Met de WD SmartWare Pro automatische back-upsoftware worden gegevens op de schijf beveiligd tegen onrechtmatige toegang dankzij hardware-encryptie en wachtwoordbeveiliging. De My Book externe harde schijven ondersteunen ook Dropbox om een back-up te maken in de cloud.

Met Acronis True Image WD Edition is het mogelijk om een back-up te maken van complete systemen en om programma’s en documenten veilig te verwijderen. De software kan ook om data herstellen na een fatale systeemcrash. Hierbij kan de hele pc, inclusief bestanden, software en voorkeuren hersteld en teruggehaald worden.

In de My Book voor Mac productlijn biedt WD externe harde schijven met een opslagcapaciteit van 2 TB en 3 TB. Ze zijn compatibel met Time Machine van Apple voor het back-uppen van gegevens en worden geleverd met WD Security software die samen met wachtwoordbeveiliging en hardware-encryptie zorgt voor een bescherming van de data tegen ongeautoriseerd gebruik.

Prijs en beschikbaarheid
De WD My Book 2 TB heeft een adviesprijs van € 99, de 3 TB versie kost € 129 en de 4 TB € 179. De adviesprijs voor My Book voor Mac met 2 TB opslag bedraagt € 111 en voor 3 TB € 139.

Foto van WD
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikeleID gebruiken op iPhone, iPod en iPad
Volgend artikelProjection mapping maakt live optreden van mens en robots tot visueel hoogstandje
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.