Home Hardware

Bloeddrukmeters met app voor iOS en Android toestellen

0
146
iHealth introduceert twee bloeddrukmeters: een model voor de bovenarm en een model voor de pols. Beide kunnen de metingen weergeven op smartphone of tablet.

iHealth is een Amerikaans bedrijf dat persoonlijke gezondheidsapparaten ontwikkelt. Met de BP5 en de BP7 lanceert het twee nieuwe bloeddrukmeters. Ze kunnen dankzij de gratis mobiele applicatie iHealth My Vitals en via Bluetooth de meetgegevens van je bloeddruk en je hartslag doorsturen naar en weergeven op je tablet of smartphone. Met de data kan je grafieken creëren om de evolutie op te volgen en de resultaten te vergelijken met andere gemiddelden. De gratis app is te downloaden in de App Store en op Google Play.

iHealth BP5

iHealth BP5 (© ; licentie: )

De iHealth BP5 is een bloeddrukmeter met een draadloze band met Bluetooth-technologie (versie 3.0 + EDR) die je rond de bovenarm dient te wikkelen. Hij geeft de resultaten in real time weer of zendt de resultaten later door met de mobiele applicatie. Je kan ze delen met dokter, vrienden of familie via e-mail, Facebook of Twitter. De iHealth BP7 is een compacte draadloze bloeddrukmeter met Bluetooth-technologie (versie 3.0 + EDR) om aan de pols te bevestigen.

Prijs en beschikbaarheid
De iHealth BP5 en BP7 Bluetooth bloeddrukmeters zijn al verkrijgbaar en hebben een adviesprijs van respectievelijk € 99 en € 79.

Website: www.ihealthlabs.be

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.