Hoogwaardige hoofdtelefoon met op luidspekers geïnspireerde driver-units

0
Luidsprekerfabrikant Bowers & Wilkins introduceert zijn eerste over-de-oren hoofdtelefoon die uitgerust is met op luidsprekers geïnspireerde driver-units.

De Bowers & Wilkins P7 is de eerste hoofdtelefoon van de fabrikant die de oren wordt gedragen. Voor deze high-end koptelefoon heeft Bowers & Wilkins een hoofdtelefoondriver gecreëerd die een vergelijkbare werking heeft als de driver-unit in een hifi-luidspreker. De twee 40 mm driver-units bieden een frequentiebereik van 10 Hz tot 20 kHz, een impedantie van 22 ohm en een gevoeligheid van 111 dB/V bij 1 kHz.

Bowers & Wilkins P7 hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins P7 hoofdtelefoon (© ; licentie: )

De oorkussens van de B&W P7 hebben een dubbele holte. Daardoor sluiten ze beter aan op de contouren van het hoofd van de drager. Het ontwerp zorgt tevens voor een constant luchtvolume tussen de driverunit en het ooroppervlak. Ook verbetert het design het stereobeeld en de geluidservaring.

De Bowers & Wilkins P7 heeft een afwerking in echt leer en metaal. De hoofdtelefoon weegt 290 gram en heeft een ingenieuze constructie waarmee je hem als een zonnebril kan opvouwen om hem op te bergen in de bijgeleverde etui.

De Bowers & Wilkins P7 hoofdtelefoon heeft een afneembare kabel van 1,2 meter. De kabel voor iPhone, iPod en iPad is voorzien van een afstandsbediening en microfoonfunctie. Met een andere kabel is de P7 ook compatibel met alle andere mobiele telefoons en mp3-spelers.

Prijs en beschikbaarheid
De Bowers & Wilkins P7 hoofdtelefoon is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 399,99.

Website Bowers & Wilkins

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.