Video toont hoe vrouw oud wordt in minder dan 5 minuten

0
141
Een videoclip laat in minder dan vijf minuten zien hoe een vrouwengezicht verandert bij het ouder worden van kind tot oud besje dankzij beeldmanipulatie.

Filmmaker Anthony Cerniello maakte de videoclip Danielle. In minder dan vijf minuten zie je hoe het gezicht van een persoon veroudert van jong kind tot oudere vouw.

Danielle van Anthony Cerniello

Danielle van Anthony Cerniello (© ; licentie: )

Cerniello vertelde Mashable dat hij voor de video het gezicht van zijn vriendin Danielle gebruikte en daarnaast werkte met foto’s van haar familieleden. Na het scannen van de individuele foto’s zocht hij naar overeenkomsten in botstructuur onder de vrouwen.

Hij creëerde een langzame morf van deze beelden in Adobe After Effects. Hij zette animators aan het werk om afwijkingen in het haar, de ogen en de kleuren tussen de beelden te corrigeren.

De bedoeling van Cerniello met de videoclip was dat je niet kan zien wat er gebeurt, maar dat je het kunt voelen, zoals bij het verouderingsproces zelf.

Vorig artikelBezoek de Galapagoseilanden met Google Street View
Volgend artikelEen Medion laptop met enkele sterke kanten bij Aldi Nederland
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.