Ultradunne mobiele harde schijf met capaciteit tot 2 TB

0
34
WD lanceert een nieuwe lijn mobiele harde schijven die extra draagbaar zijn en beschikbaar zijn met een capaciteit van 1 TB en 2 TB.

De WD My Passport Slim is een nieuwe serie ultradunne mobiele harde schijven. Ze zijn uitgerust met een harde cover van metaal. De 1 terabyte-versie meet 110 x 12,3 x 80 mm, terwijl de 2 terabyte-versie 110 x 18 x 80 mm meet.

WD My Passport Slim

WD My Passport Slim (© ; licentie: )

De bijgeleverde WD SmartWare Pro software zorgt ervoor dat er een back-up van belangrijke data opgeslagen wordt op de My Passport Slim. Bovendien kan je een extra kopie op een Dropbox account maken. Ook kan je met de software een back-up maken van de Dropbox account op de My Passport Slim.

De My Passport Slim serie is uitgerust met een USB 3.0-aansluiting om digitale bestanden snel te verplaatsen. Ze gebruikt een 256-bit op hardware gebaseerde encryptie voor beveiliging van bestanden.

Prijs en beschikbaarheid
De WD My Passport Slim draagbare harde schijven inclusief drie jaar garantie hebben een adviesprijs van respectievelijk € 129,90 voor de 1 TB-versie en € 209,90 voor het 2 TB-model.

Foto van WD
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTwee converteerbare laptops van Lenovo
Volgend artikelNieuwe Sony Reader met actieve snapcover
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.