Draadloos toetsenbord met ingebouwd touchpad

0
62
Logitech introduceert een draadloos toetsenbord met een ingebouwd touchpad dat Windows 8 multi-touch-bewegingen ondersteunt na het downloaden van software.

Het Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 heeft een design dat minder ruimte inneemt op het bureau. Het maakt draadloos verbinding met de computer en verbetert navigatie met een ingebouwde touchpad om te wijzen, zoomen en swipen. Het touchpad is aanzienlijk groter dan de touchpads van laptops. Na het downloaden van de Logitech SetPoint-software ondersteunt het touchpad tot dertien Windows 8 multi-touch-bewegingen.

Logitech Wireless All-in-one Keyboard TK820

Logitech Wireless All-in-one Keyboard TK820 (© ; licentie: )

Het Wireless All-in-One Keyboard TK820 gebruikt Logitechs PerfectStroke-toetsensysteem dat de druk bij het typen gelijkmatig verdeelt over de toetsoppervlakken. De Incurve-toetsen hebben afgeronde randen om vloeiend en comfortabel te kunnen typen.

Het Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 maakt een draadloze 2.4 GHz-verbinding via de kleine Logitech Unifying-ontvanger. Het toetsenbord werkt met vier AA-batterijen en meet 409,5 (L) x 145,3 x (B) 21,7 (H) mm.

Prijs en beschikbaarheid
Het Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 draadloze toetsenbord is vanaf september beschikbaar voor een adviesprijs van € 99,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPhilips design TV opgebouwd rond zwevende glasplaat
Volgend artikelErgonomisch toetsenbord met gesplitst ontwerp van Microsoft
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.