Acer Liquid Z3 Android smartphone

Acer met budgetmodel Liquid Android smartphone

0
De nieuwe Acer Liquid Z3 is een compacte Android budgetsmartphone die vier gebruikersprofielen biedt voor diverse gebruikersgroepen.

Acer breidt de Liquid smartphone-reeks uit met de Liquid Z3. Dit Android 4.2 Jelly Bean budgettoestel heeft met afmetingen van 109 x 60 x 10,4 mm een compact formaat en is met 120 gram ook licht.

Acer Liquid Z3
Acer Liquid Z3

De Liquid Z3 is uitgerust met een dual-core 1 GHz processor en een 3,5-inch (8,89 cm) touchscherm met HVGA-resolutie (320 x 480 pixels). De smartphone heeft een 3 megapixel camera op de achterzijde en 4 GB intern opslaggeheugen, evenals een micro-SD slot. De Z3 ondersteeunt HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth 3.0 + EDR en A-GPS. Acer smartphones ondersteunen ook AcerCloud, een oplossing voor het delen van bestanden en beheren van media

De Liquid Z3 heeft vier verschillende Quick Mode-profielen die gericht zijn op verschillende gebruikers- en leeftijdsgroepen: de Basismodus voor jongeren met alle bel- en sms-functies, de Seniormodus die vooorziet in berichten, radio, weer, vergrootglas, klok, sneltoets contacten, de Klassieke modus die alle hoofdfuncties in een eenvoudig en georganiseerd menu biedt – handig voor mensen die voor het eerst een smartphone gebruiken – en de Toetsenbord modus voor mensen die in het bijzonder de spreekfunctionaliteit gebruiken en hun toetsenbord direct nodig hebben.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer Liquid Z3 Android smartphone zal vanaf half augustus verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van € 99. Het toestel is verkrijgbaar de kleuren Rock Black en Classic White.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.