Verbatim MediaShare Wireless

Draagbare oplossing om video’s, muziek en data draadloos te delen

0
Verbatim introduceert de MediaShare Wireless, een draagbaar apparaat dat tegelijkertijd met vijf mobiele toestellen een draadloze verbinding kan maken om media te bewaren en te streamen.

Verbatims MediaShare Wireless is een compact (112 x 79 x 14 mm) en draagbaar (127 gram) apparaat dat tegelijkertijd te verbinden is met vijf tablets en smartphones via een beveiligde WiFi 802.11 b/g/n-verbinding. Je kan bestanden draadloos up- en downloaden van en naar je tablet en smartphone.

Verbatim MediaShare Wireles
Verbatim MediaShare Wireles

De MediaShare Wireless heeft geen interne opslagruimte, maar heeft een ingebouwde USB- en SD-geheugenkaartpoort voor het aansluiten van een externe harde schijf en het gebruiken van SD-geheugenkaartjes (SD, SDHC, SDXC-geheugenkaarten van maximaal 64 GB).

De 3.000 mAh lithium-ionbatterij van de MediaShare Wireless is volgens Verbatim goed voor tot maximaal negen uur achter elkaar afspelen van video’s.

Verbatim biedt ook een gratis iOS- en Android-app. Met deze app kan je content beheren en kopiëren tussen apparaten en de MediaShare Wireless. Het toestel functioneert ook als WLAN-bridge, zodat je kan blijven surfen terwijl je content streamt vanaf de MediaShare.

Prijs en beschikbaarheid
De Verbatim MediaShare Wireless is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 59,99.

Foto van Verbatim
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.