AVM FRITZ!WLAN Repeater 310

Piepkleine repeater vergroot bereik draadloos netwerk

0
De nieuwe AVM FRITZ!WLAN Repeater 310 meet slechts 5 x 8 x 6 cm en vergroot het bereik van draadloze N-netwerken in de 2,4 GHz frequentie. Deze draadloze repeater verbruikt slechts 2 watt.

De AVM FRITZ!WLAN Repeater 310 past in elk standaard stopcontact en kan permanent blijven insteken want hij verbruikt slechts 2 watt. Deze erg compacte draadloze repeater vergroot het bereik van draadloze netwerken die opereren in de 2,4 GHz band en ondersteunt N-overdrachtsnelheden tot 300 Mbit/s. De oudere B- en G-WiFi-standaarden ondersteunt deze repeater ook, maar netwerken in de 5 GHz band worden niet ondersteund. Daarvoor heb je zijn grotere broer de 300E nodig, die we vorig jaar testten.AVM FRITZ!WLAN Repeater 310

De repeater is compatibel met alle draadloze routers, maar koppelt uiteraard het eenvoudigst met FRITZ!Box routers: een simpele druk op de knop van reperater en router volstaat om beiden te koppelen en om het bereik van je draadloze thuisnetwerk te vergroten. Als je router geen wps-knop heeft kun je de repeater ook koppelen via zijn webinterface, maar dat werkt uiteraard iets omslachtiger. In de meegeleverde handleiding vind je hierover duidelijke instructies.

De repeater ondersteunt wpa2, wpa en wep encryptie. Het nieuwe internetprotocol IPv6 ondersteunt hij ook.

Op de buitenkant zitten zeven led’s die de status en het bereik van de AVM FRITZ!WLAN Repeater 310 weergeven.

Deze repeater kost €59.

Foto van AVM
Website: AVM Duitsland Website: AVM België Website: AVM Nederland
Categorieën Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.