Muziek streamen naar stereo-installatie via AirPlay en DLNA

2
47
Met de Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player kun je draadloos muziek streamen naar elke stereo-installatie of actief luidsprekersysteem. De WMA-1000 ondersteunt zowel Airplay als DLNA.

De Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player is een klein blinkend zwart kastje waarmee je digitale muziek streamt naar een hifi-keten, AV-apparatuur of actief luidsprekersysteem. De WMA-1000 kan zowel met Airplay als met DLNA overweg en is dus zowel in Apple- als Windows-netwerken bruikbaar. Ook tablets en smartphones ondersteunen doorgaans een van deze twee streamingmethodes, zodat je ook vanaf die draadloze apparaten muziek kunt sturen naar de WMA-1000 en aangesloten muzieksysteem.Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player

De Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player heeft zowel analoge audio-aansluitingen als een digitale S/PDIF-aansluiting. Met een druk op de WPS-knop op de achterkant van de WMA-1000 koppel je het kastje snel met je draadloze router. Als je router geen WPS ondersteunt, kun je de WMA-1000 ook aan je bestaande WiFi-netwerk koppelen via de ingebouwde webinterface.

De WMA-1000 heeft ook een usb-poort waarop je een externe schijf vol muziek kunt aansluiten. Die muziek kun je vervolgens afspelen op de aangesloten stereo-apparatuur.

Met de gratis Sitecom Media Controller-app voor Apple- en Android-apparaten kun je het afspelen van DLNA-muziek ook sturen vanaf je smartphone of tablet.

De Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player kost €79,99. Sitecom geeft tien jaar garantie op het apparaat.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe Sony Walkman speelt FLAC-muziek
Volgend artikelPiepkleine repeater vergroot bereik draadloos netwerk
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. heeft iemand ervaring met dit apparaat zonder internet-via-wifi? Bijvoorbeeld als airplay receiver in de auto (zonder active buitenwereld wifi)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.