Kingston SSDNow KC300 solid-state drive

Nieuwe generatie ssd’s van Kingston met beter energiebeheer

0
Kingston lanceert een nieuwe generatie solid-state drives die volgens de fabrikant hogere snelheden, meer stabiliteit en een betere betrouwbaarheid bieden.

De Kingston SSDNow KC300 solid-state drives zijn uitgerust met de tweede generatie LSI SandForce SF-2281 processor die zorgt voor een geavanceerd energiebeheer wat een langere batterijduur oplevert voor laptops bij normaal computergebruik. De nieuwe lijn ssd’s van Kingston met SATA 3 interface is beschikbaar in capaciteiten van 60 GB, 120 GB, 180 GB, 240 GB en 480 GB.

Kingston SSDNow KC300 60GB
Kingston SSDNow KC300 60GB

De SSDNow KC300 biedt een sequentiële leessnelheid van 525 MB/s en een sequentiële schrijfsnelheid van 500 MB/s. De 2,5-inch ssd’s zijn uitgerust met diverse SMART-functies waarmee IT-afdelingen gegevens over slijtage, levensduur, write amplification en het totale aantal weggeschreven bytes kunnen verzamelen. Met DuraWrite-technologie wordt de integriteit van data gecontrolleerd. RAISE vermindert het aantal niet-corrigeerbare fouten op de solid-state drive.

Prijs en beschikbaarheid
De Kingston SSDNow KC300 solid-state drive is beschikbaar als stand-alone drive of in een upgradekit met daarin cloning software en accessoires voor gebruik in laptops en desktops. De prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Kingston
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.