Sharp DK-KP85PH Bluetooth hifi-systeem

Micro hifi-systeem met Bluetooth van Sharp

0
Sharp introduceert een all-in-one hifi-systeem waarmee je vanaf verschillende apparaten muziek kan afspelen, ook draadloos via Bluetooth.

De Sharp DK-KP85PH is een micro hifi-geluidssysteem met een behuizing in een pianozwarte afwerking. Dankzij het dunne verticale ontwerp kan je het systeem ook aan de wand bevestigen.

Sharp DK-KP85PH
Sharp DK-KP85PH

Sharps DK-KP85PH is uitgerust met twee 25 watt RMS digitale versterkers en biedt slimme Hi-Fi Sound-instellingen met Bass, Treble en XBASS. Het micro hifi-systeem is compatibel met alle versies van de iPad, iPhone en iPod. Sharp levert een speciale iPad houder mee. Ook een afstandsbediening wordt meegeleverd.

Het audiosysteem heeft een cd-speler (standaard/cd-MP3/WMA) en een USB-aansluiting voor het afspelen van muziek van een USB-geheugenstaaf. Daarnaast beschikt het toestel over Bluetooth-technologie voor het draadloos streamen van muziek. Ook heeft de DK-KP85PH een FM/AM-radio met RDS aan boord die 40 favoriete zenders kan opslaan.

Volgens Sharp verbruikt de DK-KP85PH slechts 0,4 watt. Het hifi-systeem beschikt over een automatische uitschakelfunctie die het apparaat uit zet als het 15 minuten niet actief is.

Prijs en beschikbaarheid
Het Sharp DK-KP85PH hifi-systeem heeft een adviesprijs van € 229. Er is ook een versie beschikbaar zonder Bluetooth-functionaliteit: de Sharp DK-KP82PH. Dit systemen heeft een adviesprijs van € 179.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.