Sony SmartWatch 2 Android polshorloge

Waterbestendig multifunctioneel polshorloge van Sony

0
Sony introduceert een nieuwe versie van de SmartWatch, een Android polshorloge dat je kan personaliseren met speciale apps en dat stof- en waterdicht is.

De Sony SmartWatch 2 is een multifunctioneel polshorloge in een aluminium body met siliconen of roestvrijstalen polsband dat als tweede scherm dient van je Android smartphone of tablet. Je kan er je berichten op aflezen, speciale Android apps op gebruiken en ook je muziekspeler mee bedienen. De SmartWatch 2 heeft een 1,6-inch (4 cm) Transflective LCD touchscherm met een resolutie van 220 x 176 pixels. Het is volgens Sony ook leesbaar in zonlicht.

Sony SmartWatch 2
Sony SmartWatch 2

Met de SmartWatch apps kan je een aantal functies van je mobiele telefoon gebruiken zonder dat je het toestel in je hand dient te nemen. Zo kan je onder meer telefoontjes afhandelen met één enkele polsaanraking, e-mails lezen, presentaties op afstand bedienen met Presentation Pal, een kaartenapp downloaden voor een wandel- of fietstocht, je fitnessactiviteiten bijhouden en analyseren en tracks en het volume van je muziekspeler aanpassen. Ook kan je op afstand een foto nemen met je SmartWatch door een smart camera app te gebruiken.

De SmartWatch 2 is IP57 gecertificeerd wat betekent dat het horloge water- en stofbestendig is. Het polshorloge ondersteunt NFC connectiviteit voor one-touch koppeling. Opladen gebeurt met een micro USB-kabel. Is hij niet verbonden met je smartphone dan werkt de SmartWatch 2 als een digitaal polshorloge. Het horloge meet 1,6 x 41,1 x 9 mm. Met metalen polsband weegt het 122,5 gram, met siliconen polsband 48,4 gram.

Prijs en beschikbaarheid
Het Sony SmartWatch 2 Android polshorloge zal verkrijgbaar zijn vanaf september 2013. De adviesprijs deelde Sony niet mee.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.