Eerste All-in-One pc met Android van HP

0
56
HP kondigt een tablet-pc aan met een 21,5-inch touchscherm die het Android 4.2 besturingssysteem gebruikt en die inzetbaar is als alles-in-één pc.

HP produceert al langer all-in-one pc’s met Windows 8. Zo introduceerde de fabrikant onlangs de Envy Rove 20, een alles-in-één desktop-pc met een 20-inch multitouch scherm. Nu kondigt HP met de HP Slate 21 All-in-One zijn eerste Android all-in-one tablet-pc aan.

HP Slate 21

HP Slate 21 (© ; licentie: )


HP’s Slate 21 is uitgerust met een 21,5-inch (54,60 cm) Full HD IPS 10-vinger touchscreen (1920 x 1080 pixels ). Met de standaard op de achterzijde kan je de tablet gebruiken als desktop-pc. De tablet is met deze standaard kantelbaar tussen 15 en 70 graden.

De Slate 21 draait op een Nvidia Tegra 4 quad-core processor en gebruikt Android 4.2.2 Jelly Bean als besturingssysteem. Tot de verdere uitrusting behoren ingebouwde DTS Sound technologie, een HP TrueVision HD Webcam, Wireless Direct, Bluetooth 3.0, drie usb 2.0-aansluitingen en een intern geheugen van 8 GB dat uitbreidbaar is met SD-geheugenkaartjes.

Tot vijf gebruikers kunnen een gebruikersprofiel aanmaken om zo te beschikken over hun eigen Android-ervaring. HP heeft op de Slate 21 Splashtop2 HD software geïnstalleerd waarmee je Windows pc’s in je thuisnetwerk van op afstand kan bedienen.

Prijs en beschikbaarheid
De HP Slate 21 All-in-One Android tablet-pc is beschikbaar vanaf september 2013 voor een adviesprijs vanaf € 379.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEerste operatie uitgevoerd met behulp Google Glass
Volgend artikelWaterbestendig multifunctioneel polshorloge van Sony
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.