Blu-ray-speler met WiFi Direct van Pioneer

0
156
Pioneer kondigt een nieuwe Blu-ray-speler aan met Wi-Fi Direct waarmee het mogelijk is muziek- en videobestanden rechtstreeks van een smartphone of tablet naar een tv te streamen.

De Pioneer BDP-160 3D Blu-ray-speler speelt Full HD Blu-ray af. Naast Blu-ray discs kan de BDP-160 ook dvd, cd en sacd discs afspelen. Je kan de Blu-ray-speler bedraad of draadloos aan je thuisnetwerk koppelen. De BDP-160 ondersteunt ook DLNA.

Pioneer BDP-160

Pioneer BDP-160 (© ; licentie: )

Met WiFi Direct kan je content van een smartphone, tablet of laptop naar je tv streamen. De BDP-160 ondersteunt ook YouTube’s “Send to TV“-functie waarmee je YouTube-filmpjes op een groot scherm kan bekijken.

De Pioneer BDP-160 ondersteunt meerdere bestandsformaten, zoals 3GP, FLV, MPEG, AVI en WMV. Ook FLAC-audiobestanden, WMA, mp3, MKV en DivX + HD worden ondersteund.

De BDP-160 3D Blu-ray-speler heeft vooraan en achteraan een USB-poort voor het aansluiten van een USB-geheugenstaafje of externe harde schijf.

Pioneer biedt ook gratis apps om de BDP-160 te bedienen via een smartphone of tablet. De nieuwe iControlAV2013-app van Pioneer is geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch en vind je in de App Store. De gratis app voor Android kan je downloaden via Google Play.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer BDP-160 3D Blu-ray-speler is te koop in zilver of zwart vanaf juli 2013 voor een adviesprijs van € 199.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMedion multimedia desktop-pc nu ook bij Aldi Nederland
Volgend artikel3D-geprinte batterij niet groter dan een zandkorrel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.