D-Link Dag/Nacht Cloud-camera (DCS-933L)

D-Link bewakingscamera met ingebouwde WiFi extender

0
D-Link introduceert een beveiligingscamera die is uitgerust met een WiFi extender om de dekking van het draadloze netwerk te vergroten.

De D-Link Dag/Nacht Cloud-camera (DCS-933L) is uitgerust met geluids- en bewegingsdetectie. De camera stuurt automatisch een e-mail met een foto of videobeelden naar de huiseigenaar als hij beweging detecteert of als er een bepaalde geluidsgrens wordt overschreden.

De D-Link DCS-933L is uitgerust met infrarood-LED’s die zorgen voor heldere beelden onder alle lichtomstandigheden, zelfs in totale duisternis. De netwerkcamera neemt videobeelden op met een maximum resolutie van 640 x 480 met 20 fps. De cloudcamera is toegankelijk via de beveiligde mydlink webportal of de gratis D-Link app voor smartphones en tablets.

Naast de functies voor videobewaking is de camera ook een WiFi extender waarmee het bereik van het bestaande draadloze netwerk wordt vergroot. De ingebouwde draadloze extender ondersteunt WiFi 802.11b/g/n.

D-Link DCS--933L
D-Link DCS–933L

Met de gratis D-ViewCam software is het mogelijk om meerdere IP-camera’s centraal te beheren. D-ViewCam biedt ondersteuning voor maximaal 32 IP-camera’s en is compatibel met alle bestaande D-Link IP-camera’s.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link Dag/Nacht Cloud-camera (DCS-933L) is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 136.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.