Multifunctionele kleurenprinters met led- en cloud-technologie van Brother

0
102
Brother introduceert vier multifunctionele led-kleurenprinters met cloud-ondersteuning voor kleine en middelgrote ondernemingen. Ze drukken ook af met een breder kleurenspectrum dankzij nieuw kleurentonerpoeder.

Het nieuwe multifunctionele LED-gamma kleurenprinters van Brother bestaat uit de DCP-9020CDW, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW en MFC-9340CDW. De toestellen ondersteunen afdrukken, kopiëren en scannen. De MFC-toestellen bieden ook fax-functionaliteit. Deze multifunctionals bieden een afdruksnelheid tot 22 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en kleur, terwijl het DCP-model een afdruksnelheid biedt tot 18 ppm in zwart-wit en kleur.

Brother MFC-9140CDW

Brother MFC-9140CDW (© ; licentie: )


Dankzij een nieuw ontwikkeld tonerpoeder bieden de printers een breder kleurenspectrum. Alle modellen hebben een 9,3 cm groot TFT-kleurenscherm met touch bediening. Ze ondersteunen standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken. De MFC-9340CDW kan ook dubbelzijdig kopiëren, scannen en faxen.

Dankzij Wi-Fi Direct kunnen de multifunctionals rechtstreeks printen vanaf of scannen naar een mobiel toestel zonder aan te sluiten op het WiFi-netwerk. Ook ondersteunen ze cloud printing en scanfuncties. Met de gratis Brother iPrint&Scan app kan je direct printen vanaf een Apple, Android of Windows smartphone of tablet. Ook direct printen via Apple AirPrint en Google Cloud Print wordt ondersteund, evenals printen van en scannen naar Box, DropBox, Evernote, Facebook, Flickr, Google Drive, Picasa en SkyDrive.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe multifunctionele led-kleurenprinters van Brother hebben de volgende adviesprijzen:
– DCP-9020CDW: € 449
– MFC-9140CDN: € 499
– MFC-9330CDW: € 549
– MFC-9340CDW: € 649

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHTC One vergeleken met Samsung Galaxy S4 en Sony Xperia Z
Volgend artikelSamsung Android smartphone met 16 megapixel camera en 10x zoom
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.