Extra snelle externe harde schijf van Buffalo

0
Buffalo introduceert een externe harde schijf die dankzij de 1 GB DRAM-cache meer dan twee keer zo snel is dan een standaard externe harde schijf.

De DriveStation HD-GDU3 van Buffalo is beschikbaar met een opslagcapaciteit van 2 TB en 3 TB. Dankzij het 1 GB DRAM-geheugen is de externe harde schijf ongeveer 2,3 keer sneller dan een standaard HDD volgens Buffalo.

Buffalo DriveStation HD-GDU3

Buffalo DriveStation HD-GDU3 (© ; licentie: )

Met de DRAM-cachefunctie ingeschakeld buffert de Buffalo HD-GDU3 harde schijf bestanden terwijl ze bezig is met schrijven. Volgens de fabrikant behaalt de externe harde schijf een schrijfsnelheid tot 400 MB/s en een leessnelheid tot 300 MB/s.

Met de nieuwe DriveStation mikt de fabrikant vooral op fotografen, videomakers en gebruikers die veel grote bestanden moeten verwerken. Het opslaan van duizend foto’s of circa 800 MB duurt bijvoorbeeld 3,5 seconden.

De Buffalo DriveStation HD-GDU3 externe harde schijf is uitgerust met een usb 3.0-aansluiting. Het apparaat meet 45 x 126 x 202 mm.

Prijs en beschikbaarheid
De Buffalo DriveStation HD-GDU3 met 2 TB heeft een adviesprijs van € 159, de externe harde schijf met 3 TB heeft een adviesprijs van € 199.

Foto van Buffalo Technology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.