D-Link videorecorder voor bewaking met netwerkcamera’s

0
61
D-Link introduceert een netwerkvideorecorder die de beelden van acht bewakingscamera’s live kan weergeven en registreren.

De D-Link JustConnect netwerkvideorecorder (DNR-2060-08P) is een schaalbare bewakingsoplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het systeem is uitgerust met acht poorten voor het aansluiten van IP-bewakingscamera’s. De camera’s kunnen worden geïnstalleerd met een Ethernet netwerkkabel met elektriciteitsvoorziening (Power over Ethernet).

D-Link JustConnect DNR-2060-08P

D-Link JustConnect DNR-2060-08P (© ; licentie: )


Het JustConnect systeem is uitgerust met zes 3,5-inch SATA I/II baaien voor harde schijven voor een opnamecapaciteit tot 24 TB. De videorecorder kan opnemen in Full HD op de acht kanalen en ondersteunt Jpeg, M-Jpeg en H.264 bestandsindelingen. Gelijktijdige live kijken, opnemen en weergeven is mogelijk.

Het JustConnect systeem biedt ook de mogelijkheid opnames in te stellen die op een bepaald tijdstip beginnen of die worden geactiveerd door een bepaalde gebeurtenis. Het aanpassen van de camerafocus en het exporteren van beelden is eveneens mogelijk. Via de JustConnect+ Mobile App heb je ook op tablets en smartphones toegang tot het D-Link bewakingssysteem.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link JustConnect network video recorder (DNR-2060-08P) heeft een adviesprijs van € 999 excl. BTW.

Vorig artikelAnimatiefilm brengt in retrostijl hulde aan Commodore 64
Volgend artikelCrowdsourced project wil het hele internet uitprinten
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.