Dual-sim model in HTC’s Desire reeks smartphones

0
39
HTC kondigt de Desire 600 aan, een mid-range smartphone die het gebruik van twee sim-kaarten ondersteunt en is uitgerust met de nieuwste versie van HTC Sense.

De HTC Desire 600 is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon S4 1,2 GHz quad-core processor en 1 GB RAM. De smartphone draait op het Android Jelly Bean besturingssysteem en is het eerste mid-range model met HTC’s Sense 5 interface. Dankzij de dual-sim ondersteuning kan je twee mobiele nummers tegelijk actief houden.

HTC Desire 600 dual-sim

HTC Desire 600 dual-sim (© ; licentie: )

De Desire 600 is uitgerust met een 4,5-inch (11,43 cm) Super LCD2 touchscherm met een qHD resolutie (960 x 540 pixels). De smartphone ondersteunt ook HTC’s BlinkFeed dat live informatie, zoals nieuws en sociale mediaberichten, rechtstreeks op het home scherm toont in een aanpasbare vorm. De smartphone is uitgerust met 8 GB intern geheugen.

De HTC Desire 600 is uitgerust met een 8 megapixel camera op de achterzijde en heeft een 1,6 megapixel camera op de voorzijde voor videochatten. Met HTC Video Highlights kan je foto’s die je tijdens de dag hebt genomen zonder softwarebewerking in een 30 seconden durende video gieten met een muziekthema naar keuze en eenvoudig delen met familie en vrienden.

HTC BoomSound en Beats Audio zorgen ervoor dat muziek optimaal klinkt via de twee front-facing speakers. De HTC Desire 600 ondersteunt Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 met aptX, NFC en DLNA. Het toestel meet 134,8 x 67 x 9,26 mm en weegt 130 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De HTC Desire 600 dual-sim Android smartphone zal begin juni 2013 beschikbaar zijn. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van HTC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGesproken zoekopdrachten in Google met nieuwe versie Chrome browser
Volgend artikelJapanner maakt digitaal traditionele kunstwerken met Excel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.