Nieuwe Philips Pocket Memo-serie digitale dictafoons

0
40
Philips breidt het Digital Pocket Memo gamma uit met een serie digitale dictafoons voor de professionele gebruiker die beschikbaar is in vijf modellen.

De nieuwe Digital Pocket Memo (DPM) 8000-serie heeft een behuizing van roestvrij staal. De nieuwe serie mobiele dictafoons gebruiken de 3D Mic-technologie met meerdere ingebouwde microfoons waardoor het toestel 360° opnames kan registeren, waardoor het geschikt is voor opnames van vergaderingen met meerdere personen.

Philips DPM8200

Philips DPM8200 (© ; licentie: )


De dictafoons in de DPM 8000-serie hebben ook een een intelligente bewegingssensor die de beste microfoon activeert voor de plaatsing van het toestel, staand op het bureau of in de hand. Deze sensor schakelt de dictafoon ook uit als het toestel voor langere tijd niet wordt gebruikt. Volgens Philips is de batterij goed voor 23 uur gebruik en gaat ze 200 dagen mee in stand-by.

De Digital Pocket Memo (DPM) 8000-serie heeft een 6,1 cm kleurenscherm met een resolutie van 320 x 240 pixels, 262.000 kleuren en een verlichtingssensor die het contrast automatische aanpast. Philips heeft ook een klassieke modus voorzien met het uiterlijk en de beleving van een analoog apparaat. De klassieke modus geeft de traditionele Philips mini-cassette op het scherm weer.

Met de optionele WLAN-adapter kunnen bestanden draadloos naar de doelschijf worden verzonden. De duurdere toestellen hebben ook een geïntegreerde barcodescanner waarmee dictaten en dossiers gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De Digital Pocket Memo 8000-serie meet 53 x 123 x 15 mm en weegt 117 gram inclusief batterij en geheugenkaart.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips Digital Pocket Memo 8000-serie is in vijf modellen verkrijgbaar, met of zonder barcode scanner, en met of zonder bijgeleverde software. Het goedkoopste model heeft een adviesprijs van € 449.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMooie laptop met (een kleine) korting bij Aldi België
Volgend artikelXbox One is nieuw game- en entertainment-systeem van Microsoft
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.