WD externe harde schijf met Dropbox-integratie

1
25
WD introduceert de My Passport Ultra mobiele harde schijf in verschillende capaciteiten die is uitgerust met WD SmartWare Pro back-upsoftware met Dropbox-integratie.

De WD My Passport Ultra externe harde schijven zijn momenteel verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 500 GB en 1 TB. In het derde kwartaal van 2013 komt er ook een versie met 2 TB opslag.

WD My Passport Ultra

WD My Passport Ultra (© ; licentie: )


De mobiele harde schijven zijn standaard voorzien van WD SmartWare Pro back-upsoftware met Dropbox-integratie zodat je bestanden ook in de cloud kan opslaan, en ondersteunen hardwareversleuteling en wachtwoordbeveiliging. De nieuwe lijn WD My Passport Ultra hebben een compact ontwerp en zijn uitgerust met een USB 3.0- en USB 2.0-poort.

De WD MyPassport Ultra mobiele harde schijven zijn beschikbaar in vier kleuren. WD levert een beschermhoes bij het product. De 500 GB harde schijf meet 110 x 81,6 x 12,8 mm en weegt 134 gram. Het 1 TB model meet 110,5 x 82 x 15.4 mm en weegt 160 gram.

Prijs en verkrijgbaarheid
De WD My Passport Ultra externe harde schijven hebben een adviesprijs van € 109,90 voor de 500 GB versie en € 149,90 voor de 1 TB versie.

Foto van WD
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRobohand handprothese uit 3D-printer
Volgend artikelMicrosofts Surface Pro Windows 8 tablet vanaf 30 mei te koop
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.