Microsoft Surface Pro Windows 8 Pro tablet

Microsofts Surface Pro Windows 8 tablet vanaf 30 mei te koop

0
De Surface Pro, het performantere broertje van de Surface RT, was al een tijdje aangekondigd. Vanaf eind mei is deze Windows 8 tablet ook te koop in onze contreien met een prijskaartje van 879 euro voor het instapmodel.

DiskIdee maakte eerder al een preview over de Surface tablets van Microsoft. De Surface RT Windows 8 tablet is sinds februari te koop in de Benelux. Dit model – dat we in dit artikel hebben getest – dankt zijn naam aan het besturingssysteem Windows RT. Dat is een lookalike van Windows 8 (lees hier de review), maar is speciaal geschreven voor ARM-gebaseerde tablets.

Microsoft Surface tablet computer
Microsoft Surface tablet computer

De Surface Pro gebruikt Windows 8 Pro als besturingssysteem en draait op een Intel Core i5 processor. Deze tablet is dus vergelijkbaar met een gewone laptop. De Surface Pro zal beschikbaar zijn met een ssd van 64 GB of 128 GB. Net zoals de Surface RT heeft de Pro een 10,6-inch (27 cm) Full HD 16:9 beeldscherm met 1920 x 1080 pixels en 10-punts multi-touch.

Microsoft voorziet ook een gamma accessoires. Zo is de Touch Cover, het dunne en afwasbare toetsenbord met drukgevoelige toetsten, beschikbaar in drie 3 kleuren. Daarnaast zijn ook het Type Cover toetsenbord, een HD AV- eneen VGA-adapter en de Wedge Touch Mouse Surface Edition verkrijgbaar.

Prijs en beschikbaarheid
De Microsoft Surface Pro met 64 GB heeft een adviesprijs van € 879. De configuratie met 128 GB kost € 979. De Touch Cover kost € 119,99, De Type Cover € 129,99. De Wedge Touch Mouse Surface Edition kost € 69,90, de Surface VGA-adapter en HD AV-adapter kosten € 39,99.

Foto van Microsoft
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.