Brinno TLC200 Pro HDR Timelapse Camera

Hoogwaardige timelapse-video’s opnemen met Brinno HDR camera

0
Met de Brinno TLC200 Pro kan je met een druk op de knop timelapse-video’s opnemen. Dankzij de HDR beeldsensor kan dat zelfs bij veel licht.

De Brinno TLC200 Pro HDR Timelapse Camera is speciaal ontworpen om hoogwaardige timelapse-video’s op te nemen. De camera neemt niet, zoals bij het maken van traditionele timelapse-video’s losse JPEG’s op, maar legt dankzij de Instant Video technologie de beelden meteen als 720p video’s vast.

Brinno TLC200Pro
Brinno TLC200Pro

De Brinno TLC200 Pro is uitgerust met een High Dynamic Range (HDR) beeldsensor die ervoor zorgt dat de opnames van hoge kwaliteit zijn, zelfs bij opnames met fel licht. Ook opnemen bij weinig licht is geen probleem dankzij de Ultra-High Pixel Size van 4.2 nanometer.

De timelapse-camera kan je ook uitrusten met optioneel verkrijgbare objectieven. Standaard levert Brinno bij de TLC200 Pro HDR Timelapse Camera met een BCS 295 lens die een kijkhoek biedt van 112°, een F2.0 diafragma en een minimale focusafstand van 40 cm. De TLC200 Pro heeft een 1,44-inch (3,66 cm) TFT LCD-scherm en ondersteunt SD geheugenkaarten tot 32 GB.

Prijs en beschikbaarheid
De Brinno TLC200 Pro HDR Timelapse Camera heeft een adviesprijs van € 329 en is verkrijgbaar bij fotospeciaalzaken.

Website Brinno

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.