BlackBerry Q5 smartphone

BlackBerry smartphone met fysiek toetsenbord

0
De BlackBerry Q5 is een nieuwe smartphone met het klassieke BlackBerry toetsenbord en is beschikbaar in verschillende kleuren.

De nieuwe BlackBerry kan je kopen met Azerty of Querty toetsenbord. De Q5 gebruikt BlackBerry 10.1 als besturingssysteem. De nieuwste versie van het OS werd onlangs gelanceerd en biedt verbeteringen voor de camera en de berichten in BlackBerry Hub.

BlackBerry Q5
BlackBerry Q5

De BlackBerry Q5 is uitgerust met 1,2 GHz processor en 2GB RAM. De smartphone heeft een 3,1-inch (7,87 cm) capacitief touchscherm met een resolutie van 720 x 720 pixels. Onder het scherm zit een fysiek Azerty of Querty toetsenbord met backlight.

Op de achterzijde is een 5 megapixel camera geïntegreerd. De voorzijde biedt een 2 megapixel camera voor videochatten. De Q5 heeft een intern geheugen van 8 GB dat je kan uitbreiden met microSD geheugenkaartjes. Het toestel is uitgerust met een 2180 mAh batterij.

De smartphone ondersteunt 4G, WiFi 802.11b/g/n, Bluethooth en NFC. Met de Time Shift mode en Story Maker functies kan je foto’s maken en ze verwerken tot een ‘verhaal’ door ze samen te voegen met video’s en muziek. In BlackBerry World vind je meer dan 100.000 apps voor de smartphone. Het toestel meet 120 x 66 x 10,8 mm en weegt 120 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De BlackBerry Q5 zal in juli beschikbaar zijn in de kleuren zwart, wit, roze en rood. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van BlackBerry
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.