Niet iedereen is tevreden over de recentste Facebook veranderingen

0
64
Een videoclip op YouTube toont hoe iemand de nieuwste updates van Facebook ervaart mochten die in het echte leven worden doorgevoerd.

Facebook heeft de gewoonte om bij updates van het sociale netwerk een en ander te ‘reviseren’ of te ‘verhuizen’ om de functionaliteit te verbeteren. Dat leidt bij de Facebook gebruikers vaak tot heftige reacties hoe verschrikkelijk ze de nieuwigheden vinden.

A facebook update in real life

A facebook update in real life (© ; licentie: )

Dat de Facebook updates niet altijd tot ieders vreugde worden doorgevoerd, probeert het Amerikaanse comedy collectief Extremely Decent te tonen in de komische videoclip A Facebook Update In Real Life.

Stel dat de updates van Facebook niet in de virtuele wereld, maar in de echte wereld worden doorgevoerd. Hoe zou je woning er in dat geval uitzien? Met dat idee gingen de acteurs van Extremely Decent aan de slag.

Facebook heeft meer dan 1 miljard gebruikers. Volgend jaar viert de sociale netwerksite zijn tienjarig bestaan. Als de ‘pijnlijke’ updates in deze videoclip je erg bekend voorkomen, spendeer je mogelijk wat te veel tijd op het sociale netwerk.

Vorig artikelBudgetvriendelijke NAS voor particulieren en kleine bedrijven
Volgend artikelTweetGenie raadt leeftijd en geslacht twitteraars
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.