Windows 8 Pro tablet voor zakelijke gebruikers van Toshiba

0
29
Toshiba brengt een 11,6-inch tablet met Windows 8 Pro besturingssysteem op de markt bedoeld voor mobiele werkers en is ook leverbaar in een versie met ingebouwde HSPA+/LTE-module.

De Toshiba WT310 zal beschikbaar zijn met de nieuwste Intel-processortechnologie voor Ultrabooks. Het 11,6-inch (29,5 cm) anti-glare Full HD high-brightness aanraakscherm biedt 10-vinger touch-bediening en op sommige modellen ook handschriftherkenning met DigitizerPen. Handgeschreven notities van vergaderingen die gemaakt zijn met een DigitizerPen kunnen hiermee worden omgezet in bewerkbare tekstdocumenten

Toshiba WT310

Toshiba WT310 (© ; licentie: )


Wat aansluitmogelijkheden betreft beschikt de Toshiba WT310 over 1 x full-size USB 3.0, 1 x HDMI-micro, een SD-kaartslot en als optie een ingebouwde HSPA+/LTE-module. De tablet ondersteunt Wi-Fi b/g/n of a/g/b/n en Intel Wireless Display. Standaard levert Toshiba een Bluetooth 4.0-module mee. Als optie levert Toshiba ook een ‘cradle’ met extra USB- en HDMI-, en LAN-poorten om zo randapparatuur, zoals een muis, toetsenbord of externe harde schijf, aan te sluiten.

Een reeks beveiligings- en databeheervoorzieningen zijn voorgeïnstalleerd. Zo beperkt de Intel Anti-Theft-functionaliteit het risico van ongeautoriseerde toegang, terwijl de Trusted Platform Module (TPM) lokaal opgeslagen informatie beveiligt. Met behulp van de Intel Active Management Technology (AMT) kan de IT-afdeling de tablet op afstand monitoren, onderhouden, repareren en upgraden.

Beschikbaarheid en prijs
De Toshiba WT310 tablet met Windows 8 Pro meet 229 x 189 x 12,4 mm en weegt minimaal 825 gram. Hij is vanaf eind mei 2013 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf € 899 (excl. BTW). Toshiba kondigt ook een uitvoering van de WT310 aan met Windows 8.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLinksys Access Point presteert goed
Volgend artikelDraadloos omnidirectioneel luidsprekersysteem van Loewe
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.