Ook telefoneren met 7-inch tablet van Asus

0
57
De Asus Fonepad is een 7-inch Android tablet die ook de functionaliteit van een smartphone biedt dankzij ingebouwde 3G voor mobiele data.

De Fonepad van Asus mikt op mensen die zowel de spraakcommunicatiemogelijkheden van een smartphone en de entertainmentmogelijkheden van een tablet wensen in één draagbaar toestel. De combinatie van een tablet en smartphone is uitgerust met de nieuwe Intel Atom Z2420-processor en 1 GB RAM. De Fonepad heeft een 7-inch HD LED-scherm met achtergrondverlichting en IPS-technologie. Het scherm biedt 10-punts multi-touch en een resolutie van 1280 x 800 pixels.

Asus Fonepad

Asus Fonepad (© ; licentie: )


De Fonepad heeft een intern geheugen met een capaciteit van 16 GB en is uitgerust met een SD-kaartslot voor maximaal 32 GB extra opslagruimte. Het toestel heeft een 1,2-megapixel frontcamera voor videochatten en een 3 megapixel autofocus camera op de achterzijde die ook 720p HD video kan opnemen. De Fonepad meet 196,4 x 120,1 x 10,4 mm en weegt 340 gram. De Li-polymeer 4270mAh batterij zou volgens Asus goed zijn voor maximaal 9 uur gebruik.

De Asus Fonepad ondersteunt 3G, WiFi 802.11b/g/n en Bluetooth 3.0. Asus levert het toestel met een aantal eigen apps. Zo kan je met Floating App actieve programma’s en multi-tasking beheren en met SuperNote lite handgeschreven notities en schetsen maken. WebStorage Office Online dient voor Microsoft Office-compatibele documentbewerking. Je krijgt ook 5 GB gratis levenslange Asus WebStorage voor het synchroniseren en delen van data met andere apparaten. Besturingssysteem is Android 4.1 (Jelly Bean).

Prijs en beschikbaarheid
De Asus Fonepad is vanaf mei 2013 beschikbaar in de kleuren Titanium Grijs en Champagne Goud voor een adviesprijs van € 249.

Foto van Asus
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIBM maakt kleinste film ter wereld met atomen
Volgend artikelLinksys Access Point presteert goed
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.